29 Eylül 2012 Cumartesi

İsabel Marant Spring 2013

Marant herkesin aksine tam bir bahar havası estirmiş!Çünkü diğer markalara baktığımda bahara yönelik olmasına rağmen siyah ağırlıklı tasarımlar ele alınmıştı.İsabel Marant ise cıvıl cıvıl egzotik ve 70'li esintiler var.
Etek ve elbise boyları kısa bırakılmış.Şort'a ağırlık verilmiş.Eh birde hayatımızda olmazsa olmaz pantolonlar yine yerini almış tabii.
Aksesuar olarak taşlar kullanılmış neredeyse her parçada ufakta olsa süslemeler var.Bir diğer aksesuar ise boyunda kullanılan sade ince dolamalı zincirler olmuş.

27 Eylül 2012 Perşembe

Gucci Spring Summer 2013 Full Fashion Show

ZARA ekim ayı yine kusursuz!!

Anlaşılan bu sonbahar bize siyahlar,bordolar,petrol yeşili ve deriler eşlik edecek.
Sonbahar'da genelde kahverengilere,krem,bej ve grilere yer verirdim ama bu sefer olay tamamen siyahın üstüne kurulmuş!
Zara yine herzaman ki farklılığı ile göz dolduruyor.Sadelik ön planda aksesuar olarak hiç takı kullanılmamış.Galiba hüzünlü sonbahar koleksiyonunu ele almışlar tasarımcılar.Çokta etkileyici olmuş bence!Baggy pantolonlar,Cool chic tarzıve askeri desenler ise dikkatimi çekenler oldu!

18 Eylül 2012 Salı

Anna Dello Russo H&M Aksesuar Koleksiyonu

Ünlü moda direktörü Anna Dello Russo’nun H&M için hazırlamış olduğu kolleksiyonu 4 Ekim 2012 tarihinde yaklaşık 140 mağazada satışa sunulacak.Koleksiyon; takılar, güneş gözlüğü, ayakkabı, çanta ve valizlerden oluşuyor.
Anna Dello Russo kimdir?
Kariyerine 18 yaşında Italian Vouge dergisinde başlamış.12 yıllık moda editörlüğünden sonra Erkek Vouge dergisinin başına geçmiş.Burda 6 yıl çalışıp aniden işini bırakmış ve şimdi değerli giyim eşyaları, ayakkabılar alarak, hatta kendi parfümünü piyasaya çıkartarak dolduyor artık.

SEVGİLİ DENİZ DEMİRTAŞ BUGÜN İÇİN SANA ÇOK TEŞEKKÜREDERİM .