27 Şubat 2013 Çarşamba

Hoşgeldin Hello Kitty



      Eveeet sonunda İstanbula Hello Kitty World açıldı! Ama bu daha başlangıç olduğunu söylediler asıl olan Hello Kitty World 1 ay sonra Ataşehir'de tam 3500metrekare büyüklüğünde bir köy halinde açılacak!

   Bende merak ettim ve bu küçük hem alışveriş yapıp hemde keyifle birşeyler yiyebileceğiniz Hello Kitty World cafe'ye bi gideyim dedim!
İçeri girdiğinizde önce sizi bir cafe ortamı karşılıyor ve içeri doğru ilerlediğinizde İşte o zaman Hello Kitty dünyasına girmiş bulunuyorsunuz.

   Öncelikle şöyle söyleyeyim kız anneleri fena yandınız onların dünyası olan bu Hello Kitty dünyası sanki bir masal diyarı gibi kendinizi oracıkta kaybediveriyorsunuz.Ürünler kozmetikten aksesuarlara kırtasiyeden oyuncaklara tekstilden elektronik eşyalara kadar herşey Hello Kitty'e ait!!
Alışveriş yaptıktan sonra ise cafesine geçip Hello Kitty'li porselen tabakları ve fincanları ile yemek yemek ve ardından kendine has özel Hello Kitty yaş pastasından da bir tadın derim ben!


Şimdi gelin hep birlikte birde buradan göz atalım bu şirin pembe dünyaya!













 

18 Şubat 2013 Pazartesi

Mango'da Bahar Esintisi

      Bir İspanyol markası olan Mango en sevdiğim ve ürünlerini severek kullandığım markalardan biridir.Neredeyse her kombinimde bir Mango ürünü mutlaka vardır! Şimdiden bahara hazırlık için Mango'dan alacaklarımı gözüme kestirdim bile!!!  

     Mango'nun en sevdiğim ürünleri desem yalan olur! Çünkü bütün herşeyini seviyorum her tarza hitap ediyor Mango.Bu sezon yine deri ceketler ön planda olmuş.Çizgili desenler bu sene çok moda olacak gibi ve Mango'da bu tarz çok iyi modeller var.Salaş,rahat,cool,feminen yani hepsinden bu sezon Mango'da biraz biraz bulabilirsiniz.Dediğim gibi her tarz'a uygun bir model Mango'da!!!

    Şimdi gelin bakalım Mango'da bu bahar neler var hep birlikte bakıp gardolabımıza bir kaç birşeyler ekleyelim. Olmaz mı?:)



















13 Şubat 2013 Çarşamba

GAP 2013 yaz koleksiyonu ile gözler senin üstünde

Amerika'nın dünyaca ünlü gençlere yönelik giyim firması Gap bu yaz cıvıl cıvıl neonlar,pembeler,desenli parçalar hepsi birbirinden güzel ve rahat görünüyorlar.

Bu sozon geçen sezona göre daha dinamik ve daha renkli ve daha çok jean kumaşlara yer verilmiş.Rahatlık yine her zaman ki gibi ön planda olmuş.Benim de herzaman tercih ettiğim bir marka olan Gap yaz için beni şimdiden heyecanlandırdı.

Şimdi gelin hep birlikte Gap'in yaz güzelliklerini keşfedip Gap'ten ne alacağımızı önceden gözümüze kestirelim.

















4 Şubat 2013 Pazartesi

14 Şubat Sevgililer Günü

          14 Şubat'ta sevgilime na alsam diye kara kara düşünenler heeyyy bu post sizin için!!!
En yeni ürünleri sizin için seçtim.Sevgilinize yada eşinize alabileceğiniz en güzel hediye seçenekleri burada!!!

                              BAYANLAR İÇİN;



















ERKEKLER İÇİN;  


  























                                                     
                                                                  VE  SON OLARAK;