25 Mart 2013 Pazartesi

Espadrilles'in arkasında ki Tasarımcı Nick Brown'u tanıyın

  

    Sadece iki yıl içinde moda haline gelen bu şık rahat ve renkli Espadrilles büyümeye devam ediyor. Tasarımcısı olan Nick Brown'nın aklına küçükken İspanya'da yazın tatilde giydiği o rahat sevimli soled espadrilleri anımsatan ayakkabalardan esinlenerek başlamış bu işe. Fiyatları 45 ile 60 dolar arsında değişen bu ayakkabılar herkesin bütçesine uygun olarak satışa sunulmasını istemiş.




Bu markadan vazgeçemeyenler arasında ünlülerden Kate Bosworth ,Anne Hathaway ,Jennifer Garner yer alıyor. Şimdi gelelim yeni İlkbahar 2013 koleksiyonuna!

















 
 

22 Mart 2013 Cuma

ZARA Nisan Ayı Koleksiyonu

   
  






Yaşasın bu bahar ZARA'da rengarenk çiçekler açmış.


   Çiçek baskılar, şort takımları, rahat bluzlar ve kalem eteklere yoğunluk verilimiş.Yumuşak pastel mavi blazer ceket ve tekrarında kalın düğmeleri ile boy geliyor.Uzun ipeksi kırmızı tulum, maksi elbise kesinlikle Zara'nın favori ürünlerinden.Şimdi gelin hep beraber ZARA Nisan ayı koleksiyonunn keşfedelim. 








   

 





 






  

18 Mart 2013 Pazartesi

Chanel Boy Çantaları bir harika!!!!


      Bu Sezon Chanel boy çantaların yeni yüzü Alice Dellal Seleler oldu.Fotoğraflarda sadelik ön planda ve çantalarda sadeliğin bir parçası olarak kendini anında fotoğraflara vurgulamış.Çekimlerde beyaz bir at kullanılması asilliğin simgesi olarak tam da Chanel'e uygun bir katolog çekimi olmuş. 

















6 Mart 2013 Çarşamba

Yeşilköy Sosyete Pazarında şenlik vaaaarr!!!

           
    
    Bugün okadar yoruldum ki anlatamam ama yorgunluğuma değdi doğrusu. Bildiğiniz üzere ülkemizin sosyete pazarları çok meşhur ve bende sizler için gittim ve Çarşamba günleri Yeşilköy'de kurulan Sosyete Pazarını didik didik ettim! O kadar çok çeşit var ki bir ara başımın döndüğünü hissettim. Çok uygun şeyler bulabilirsiniz çeşit çok fazla. Ev ürünlerinden tutunda takı,aksesuar ve giyime dair herşey ve tabiki de marka olanlarda var;)


Pazara girdiğinizde gezdiğiniz yerleri kaybetmemeniz için kısım kısım ayrılmıştır.Yani kısacası 1. kısım diye başlıyor.Bu sizin beğendiğiniz bir ürünün tezgahını tekrar geri bulmanıza kılavuzluk ediyor. Aman sakın ha alışveriş yaptığınız yerlerin kısımlarını ve varsa kartvizitlerini almayı unutmayın.Bu aldığınız ürünün değişiminde büyük kolaylık sağlayacaktır mutlaka.





Gördüğünüz gibi mağazalarda ne varsa ne modaysa Sosyete Pazarlarındada aynılarını daha uygun fiyatlara bulabirsiniz.Bu senenin modasi tunikler,renkli şifon gömlekler baskı tshirtler hepsinden çeşit çeşit ve her beden bulabilşrsiniz.



Yukarıda ki 2. ve 4. resimdeki ürünlerin hepsi birer antikadır ve inanın hepsi çok değerli  
 parçalar.Onlara baktıkça ve tek tek inceledikçe "KİM BİLİR KİMLER KULLANDI BU GÜZEL PORSELENLERİ NE ANILAR YAŞANMIŞTIR KİM BİLİR" diye aklımdan geçirdim durdum.



      Birbirinden güzel renkli cıvıl cıvıl çocuk ürünleri bayıldım resmen hepsi kaliteli ve bir okadar neşeli ;)




Bunlarda yastıklar,çeyiz ürünleri ve kullanışlı hasır süslü ekmek,çamaşır,oyuncak sepetleri hepsi çok güzeldi.








    Burada ise 3. ve 4. resimdekiler cicili bicili süslü şeyler kapıların kapanmaması için yapılmış ve hepsi birer el emeği.


Pazartesi: Bahçelievler
Salı: Kadıköy
Çarşamba: Bostancı, Fatih, Yeşilköy (Bostancı pazarı E-5’e yakın yeni yerine taşındı)
Perşembe: Erenköy, Merter, Suadiye
Cuma: Kartal, Kocamustafapaşa, Üsküdar
Cumartesi: Şişli (ekolojik), Pendik, Beşiktaş, Bahçeşehir, Bakırköy, Beykoz
Pazar: Soğanlık, Küçükçekmece, Kasımpaşa (İnebolu pazarı)